سردار کوثری: تسلیحات متعارف حق ماست و قابل مذاکره نیست-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

سردار کوثری: تسلیحات متعارف حق ماست و قابل مذاکره نیست

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با یک شبکه یمنی تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران مطلقا درباره تسلیحات متعارف دفاعی مذاکره نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 18
کد خبر: ۷۸۰۱۸

به گزارش راهبرد معاصر سردار «محمد اسماعیل کوثری» مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در گفت‌و‌گو با شبکه یمنی «المسیره» تأکید کرد که ایران به هرگونه تجاوز علیه خاک خود با قدرت پاسخ خواهد داد.

بر اساس این گزارش، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در این خصوص گفت: «تسلیحات متعارف دفاعی حق ماست و مطلقا نمی‌توان درباره آن مذاکره کرد و این یک موضوع مورد اتفاق است».

سردار کوثری در ادامه گفت: «ایران هیچگاه به دنبال جنگ نبوده. ایران برای بازدارندگی در برابر هر گونه تجاوز عوامل دفاعی در اختیار دارد و با قدرت از خاک خود در برابر هر گونه تعرض دفاع خواهد کرد».

مشاور فرمانده کل سپاه در پایان تأکید کرد: «به تعهدات هسته‌ای که در توافق بدان اشاره شده عمل خواهیم کرد تنها در صورتی که طرف‌های دیگر به صورت عملی، نه حرف، به تعهدات خود وفادار باشند».

دولت آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ از «برنامه جامع اقدام مشترک» (برجام) خارج شد و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری علیه ایران وضع کرد.

«جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا از زمان کارزارهای انتخاباتی درباره بازگرداندن آمریکا به برجام ابراز تمایل کرده بود؛ اما علیرغم این ادعا، مقام‌های دولت وی، برای ایران شرط‌گذاری کرده‌اند و جمهوری اسلامی ایران نیز تأکید کرده است که واشنگتن عضو برجام نیست و حق شرط‌گذاری برای ایران را ندارد و اگر سیاست بازگشت به برجام را در نظر دارد، باید گام اول را بردارد و تحریم‌های یکجانبه علیه جمهوری اسلامی را لغو کند و به پایبندی کامل به تعهدات برجامی خود بازگردد.

از طرف دیگر، مجلس شورای اسلامی طی مصوبه‌ای اعلام کرده اگر تا ضرب‌الاجل ۲۳ فوریه (پنجم اسفندماه)، تحریم‌های ایران لغو نشود، تهران اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف خواهد کرد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار